Aika vaihtaa – mikä on auton tuulilasin hinta?

Auton tuulilasin kunnossapito on ehdottoman tärkeää. Hyvä näkyvyys on turvallisen ajon kannalta ensiarvoisen tärkeää, mutta tuulilasi myös suojaa ulkoisilta vaikutuksilta. Tuulilasi saattaa olla tarpeen vaihtaa säröjen vuoksi, ja onnettomuuteen joutuneen auton tuulilasi on ehdottomasti vaihdettava.

Epäselvissä tilanteissa suosittelemme tarkistuttamaan auton tuulilasin; käänny tarvittaessa asiantuntijan puoleen. Asiantuntija osaa sanoa, onko tuulilasin vaihto tarpeen. Hän kertoo myös, mikä on auton tuulilasin hinta.

Talvella kannattaa olla valppaana

auton tuulilasin hintaTalvi tuo mukanaan uudet vaarat, ja tuulilasin vaurioitumisvaara on suurempi. Kylmyys ja pakkanen altistavat lasin suuremmalle iskujen vaaralle (esimerkiksi hiekoitussepelin ja nastarenkaista irtoavien nastojen vuoksi). Laadukkainkin lasi on talvella tavallista herkempi. Tuulilasiin vaikuttavat myös kylmän ilman mukanaan tuomat ilmanpainemuutokset.

Talvella ei tarvitse harkita auton jättämistä kotiin tai yrittää välttää tukkirekkojen takana ajamista, vaan tuulilasi kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti. Pikkunaarmuista voi ankarampien sääolojen vuoksi kehkeytyä vaarallisia. Auton tuulilasin hintaa ei voi verrata vakavan onnettomuuden aiheuttamiin kustannuksiin.

Mitä tarjoamamme auton tuulilasin hinta sisältää?

Windglass Oy:n tarjoama tuulilasin vaihto tai korjaus on aina yksilöllistä huomioiden asiakkaan turvallisuuden kokonaisvaltaisesti. Auton tuulilasin hinta muodostuu seuraavien perusteella:

  • Auton malli – olisi helppoa, jos jokaiseen autoon sopisi sama tuulilasi; jokaiselle automallille on kuitenkin muodon ja lisävarustelun vuoksi oma tuulilasinsa. Yleisimpien mallien tuulilaseja on tavallisesti nopeasti saatavilla varastostamme.
  • Alkuperäisen lasin ominaisuudet – esimerkiksi värisävy, lasin paksuus, turvallisuus ja lisävarustelu vastaavat kaikkia EU-standardeja. Näin auton omistaja voi olla varma, että hän saa aina laadultaan täysin tehtaalla asennettua vastaavan tuulilasin. Asiakkaanamme voit olla varma lasiemme korkeasta laadusta.
  • Työvoimakustannukset ja tarvikkeet – työntekijämme ovat autojen tuulilasin vaihtoon erikoistuneita ammattilaisia, joilla on vuosien työkokemus. Koska olemme keskittyneet ainoastaan autojen laseihin, voimme tarjota korkeampaa laatua kuin yleiskorjaamot, jotka tarjoavat yhtenä palvelunaan tuulilasin vaihtoa. Käytämme maailman laadukkaimpia liimoja ja työkaluja, jotka vastaavat kaikkia standardeja, jotta lasinvaihto olisi mahdollisimman turvallista.

 
Auton tuulilasin hinta alkaen 175 €. Lasinvaihto kestää tavallisesti pari tuntia, ja tarvittaessa saat meiltä siksi aikaa käyttöösi sijaisauton.

Älä aja tuulilasin säröillessä. Ota meihin yhteyttä jo tänään!