• Myymme laadukkaat Alca pyyhkimet
  kohtuulliseen hintaan, koska elämä on
  näkemisen arvoista.

  Tuulilasinpyyhkimet
  vaativalle tienkäyttäjälle
 • Myymme laadukkaat Alca pyyhkimet
  kohtuulliseen hintaan, koska elämä on
  näkemisen arvoista.

  Tuulilasinpyyhkimet
  vaativalle tienkäyttäjälle

 

Windglass on Alca tuulilasinpyyhkimien virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

tuulilasinpyyhkimet

Hyvä pyyhkijä takaa erinomaisen näkyvyyden

Alca tuulilasinpyyhkimet ovat Saksassa tuotettuja, niiden luotettavuus ja laatu on tehnyt monista asiakkaista lojaaleja Alca tuulilasinpyyhkimien käyttäjiä. Jokainen pyyhkijä on pakattu erilliseen pakkaukseen. Alca tuulilasinpyyhkimien tunnuslauseena on: ”Paras laatu järkevään hintaan”.

Alca tuulilasinpyyhkimet takaavat erinomaisen näkyvyyden niin sateella, sumuisella kuin pimeälläkin ilmalla. Ajoturvallisuuden takaamiseksi suosittelemme vaihtamaan tuulilasinpyyhkimet uusiin vähintään kerran vuodessa.

ALCA® Super Flat tuulilasinpyyhkimien pituudet: 400mm, 450mm, 480mm, 500mm, 530mm, 600mm, 650mm, 700mm.

Huippulaatua järkevään hintaan

Tuulilasin Vaihto tai korjaus

Alca tuulilasinpyyhkimet ovat moninkertaiset testivoittajat, sekä laadukkaammat ja edullisemmat kuin kilpailijoiden pyyhkimet.

Monikäyttöisyys

Ihan totta

Alca tuulilasinpyyhkimet sopivat lähes kaikkiin autoihin. Ota meihin yhteyttä ja kerromme sinulle lisää pyyhkimistä sekä selvitämme sinun autoosi sopivan koon.

Kestävyys

 yli 10 vuoden kokemus

Alca tuulilasinpyyhkimien kuminen osa on päällystetty grafiitilla, joka takaa niiden kestävyyden. Tämä säästää sinua kustannuksilta ja huolenaiheilta.

Tuulilasin vaihto

Windglass suosittelee

Tuulilasinpyyhkimiä, joissa on jäätymättömät eli talvikäyttöön soveltuvat sulat. HYBRID tuulilasinpyyhkimiä, joissa yhdistyy uudenmallisen pyyhkimen kaarevuus ja vanhanmallisen pyyhkimen runko. SPECIAL tuulilasinpyyhkimiä, jotka sopivat melkein kaikkiin vanhempiin automalleihin.

Alca tuulilasinpyyhkimet