Auton tuulilasin korjaus käy helposti – toimi näin

Lähes jokaiselle autoilijalle se sattuu joskus kohdalle. Moottoritiellä kivi sinkoutuu edellä ajavan renkaasta suoraan oman auton tuulilasiin aiheuttaen ikävän kiveniskemän. Asian ei kannata antaa vaivata hetkeä kauempaa, sillä auton tuulilasin korjaus käy ammattilaiselta yllättävänkin nopeasti ja edullisesti.

Valtakunnallisen Windglass-tuulilasiketjun kokemukset osoittavat, että auton tuulilasin korjaus kestää ammattilaiselta vain noin puoli tuntia erikoistyökalujen avulla. Tuulilasiin tulleet kiveniskemät ja pienet lommot korjataan käytännössä niin, että vaurion keskelle porataan reikä, joka täytetään hartsilla. Lopputuloksena on kestävä ja uudenveroinen pinta.

Miksi auton tuulilasin korjaus kannattaa tehdä?

auton tuulilasin korjausMilloin tuulilasin korjaus sitten kannattaa tehdä? Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että mikäli iskemä on euron kolikkoa pienempi, tuulilasi kannattaa korjauttaa. Korjaus voidaan yleensä tehdä asiakkaan odottaessa, joten tuulilasivaurion sattuessa kohdalle, korjauksen kanssa ei kannata viivytellä. Tämä siitäkin syystä, että pienet vauriot lähtevät ilman korjausta helposti leviämään lämpötilavaihteluiden takia.

Auton tuulilasin korjaus kannattaa siitäkin syystä, että normaalisti korjaustoimenpide on asiakkaalle täysin ilmainen, sillä kasko-vakuutuksiin sisältyvässä lasiturvassa tuulilasin korjaus on yleensä ilman omavastuuta. Vaikkei tuulilasivakuutusta autossa olisikaan, korjaus on huomattavasti koko tuulilasin vaihtoa edullisempi vaihtoehto.

Kolmas ja yksi tärkeimmistä syistä on ajoneuvon turvallisuus. Kivenisku tai särö auton tuulilasissa ei ole pelkkä ulkonäköhaitta, vaan se voi haitata merkittävästi kuljettajan näkyvyyttä etenkin auringon paistaessa matalalta. Myös kolaritilanteessa viallinen tuulilasi heikentää huomattavasti auton korirakennetta, sillä uusissa autoissa tuulilasi muodostaa jopa 34 prosenttia korin vääntöjäykkyydestä. Tuulilasi on siis merkittävä osa auton kantavaa rakennetta.

5 syytä tilata auton tuulilasin korjaus Windglass-ketjulta

  • Tuulilasin tarkastus on aina ilmainen. Tämän jälkeen asiakas saa itse päättää jatkotoimista.
  • Liikkeellä on yli 10 vuoden kokemus tuulilasien korjaamisesta ja vaihtamisesta.
  • Tuulilasin korjaaminen voi olla jopa kuusi kertaa edullisempaa kuin tuulilasin vaihtaminen.
  • Ehjä tuulilasi on merkittävä turvallisuustekijä. Erikoistyökaluilla suoritetun tuulilasin korjauksen jälkeen lasi vastaa kestävyydeltään uutta.
  • 2000 tuulilasin varastosta löytyy nopeasti uusi vaihtolasi, mikäli särö on liian suurikokoinen korjattavaksi.

Älä aikaile, vaan pyydä tarjous tuulilasin korjauksesta! Windglass-tuulilasiketju palvelee valtakunnallisesti koko Suomen alueella.