Huippulaadukas auton tuulilasin vaihto Turussa

Vielä parikymmentä vuotta sitten autoja oli mahdollista korjata itse, mutta nykyisin autot ovat niin monimutkaisia systeemejä, että edes jokainen korjaamo ei pysty korjaustöitä tekemään. Autoremonttiin tarvitaan paitsi erikoistyövälineitä niin myös erikoisosaamista, jota jokaisella ei ole. Jos autosi tuulilasi tarvitsee vaihtamista, Turussa toimiva Windglass on oikea paikka, sillä tiedämme kaiken tuulilaseista.

Windglass – ammattitaitoinen auton tuulilasin vaihto Turussa

Windglass tuulilasikorjaamossa Turussa työskentelevät alansa spesialistit. Meillä on kokemusta yli 6000 tuulilasin vaihtamisesta. Voit olla asiakkaana varma, että työn laatu on kunnossa.

Moni voi ajatella, että asiantuntemus maksaa aina liikaa. Itse asiassa ammattilaisen käyttäminen ei välttämättä loppujen lopuksi tule kalliimmaksi, sillä korjaustyö valmistuu yleensä nopeasti ja voit  olla työnlaadun suhteen rauhallisin mielin. Remonttitöiden hyvin edullinen hinta voi tuoda myöhemmin epämiellyttäviä yllätyksiä, jos työn laatu on huonoa ja auto pitää viedä uudelleen korjaamolle. Auton tuulilasin vaihto Turun Winglassissa on sujuvaa, edullista tai vakuutuksen kautta ilmaista.

Rikkinäinen tuulilasi tulisi korjata viipymättä

tuulilasin vaihto turussaTunnollinen autoilija ei lähde liikenteeseen kuluneilla renkailla tai rikkinäisillä jarruilla, sillä kunnolliset renkaat ja toimivat jarrut ovat itsestäänselvyys turvallisessa liikennöinnissä. Sen sijaan moni ajaa autoa, jonka rikkinäinen tuulilasi haittaa näkyvyyttä ja huonontaa liikenneturvallisuutta. Erityisesti huonolla säällä voi rikkinäinen ja naarmuinen tuulilasi olla liikenneriski, siksi rikkinäinen tuulilasi tulee vaihtaa viipymättä.

Suomen ilmasto kuluttaa tuulilasia – kesällä se on täynnä hyönteisistä tullutta likaa, talvella tuulilasi saa iskuja ohiajavien autoista irtoavista nastoista, hiekoitussepelistä ja tiesuolasta. Huonon näkyvyyden viimeistelevät vastaantulevien autojen valot. Kaikki autoilijat tietävät, kuinka vaikea on ajaa märällä tiellä, kun vastaantulevien autojen valot häikäisevät silmiä….ja kuinka paljon vaikeampaa ajaminen onkaan, jos tuulilasi on naarmuinen ja kulunut.

Monet autoilijat lykkäävät tuulilasin vaihtoa eteenpäin, koska se tuntuu ylimääräiseltä kululta. Tosiasia on, että kaksi vuotta vanha tuulilasi voi olla jo niin naarmuinen, että se haittaa tuntuvasti näkyvyyttä. Auton tuulilasin vaihto ei maksa kuitenkaan paljon, jos vastineeksi pääset autolla turvallisesti määränpäähäsi.

Jos autollasi on tuulilasivakuutus

Valtakunnallisella Windglass-ketjulla myös sijaisautopalvelu on tosi edullista. Tuo auto meille tuulilasin vaihtoon Turussa ja me laitamme lasin kuntoon. Windglass tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Tuulilasin korjaus Winglassilla onnistuu jopa alle puolessa tunnissa, auton tuulilasin vaihto jopa kolmessa tunnissa ja annamme tuulilasin vaihdolle 10 vuoden takuun.

Tule ja tutustu Turun Windglass- tuulilasin vaihtopalveluihimme!