Tuulilasi hinnasto – älä maksa tuulilasin korjauksesta liikaa

Tuulilasin korjaus tai vaihtaminen voi olla yllättävänkin edullista, ainakin mikäli tietää, missä työ kannattaa teettää. Valtakunnallisen Windglass -tuulilasiketjun tuulilasi hinnasto tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan parhaan vastineen.

Napsahtiko moottoritiellä edellä ajavan auton renkaasta kivi omaan tuulilasiin? Asiaa ei kannata jäädä murehtimaan sen kauempaa, sillä Windglassin tuulilasi hinnasto sopii jokaisen autoilijan kukkarolle.

Valtakunnallisesti Helsingistä Ouluun asti toimivan tuulilasiketjun hinnat ovat kilpailukykyisiä sekä tuulilasin korjauksen että tuulilasin vaihdon suhteen. Mikäli tuulilasiin on tullut vain pieni, alle yhden euron kolikon kokoinen kivenisku, tuulilasi on järkevää korjauttaa. Mikäli korjaustarpeesta on epävarma, auto kannattaa tuoda näytille mille tahansa Windglassin toimipisteelle, jossa tuulilasin kunto ja mahdolliset korjaustarpeet arvioidaan maksutta.

Tuulilasi hinnasto – korjaus onnistuu odottaessa

windglass-blog-Tuulilasi hinnastoTuulilasin korjaus käy kätevästi noin puolessa tunnissa asiakkaan odottaessa, tai varaa itsellesi sijaisauto käyttöön tuulilasin korjauksen ajaksi. Tuulilasi hinnasto on korjauksen osalta 50-70 euroa alueesta riippuen.

Tuulilasin korjaukseen tullessa asiakas voi olla huoletta työn laadusta, sillä Windglassilla on jo yli kymmenen vuoden kokemus alalta, minkä vuoksi asiakas saakin kymmenen vuoden takuun tehdylle työlle.

Tuulilasin vaihtaminen – lasi nopeasti varastosta

Mikäli tuulilasissa oleva iskeymä tai särö on laajentunut niin ettei sitä voida enää korjata, täytyy tuulilasi vaihtaa. Laadukkailla työvälineillä toteutettuna ammattilaiselta tuulilasin vaihto kestää muutamia tunteja käytettävän liiman kuivumisajasta riippuen.

Windglassin tuulilasi hinnasto lasinvaihdon kanssa on keskimäärin noin kolmesataa euroa. Windglassilla on noin tuhannen tuulilasin varasto, joten yleisimmille automerkeille löytyy vaihtolasi nopeasti omasta varastosta. Valikoimista löytyy melkeinpä kaikki olemassa olevat erilaiset lasit: takalasit, sivulasit, kaksiväriset- ja yksiväriset sävylasit, City Safety System lasit, lämmitettävät- ja kameralasit, tuulilasit sadetunnistimella sekä lasit, joihin head-up kamera voidaan asentaa. Näiden lisäksi meiltä löytyy pinnoitetut- ja aurinkosuojalasit, jotka heijastavat lämpöä. Pinnoitetussa tuulilasissa on metallipinnoite, joka heijastaa auringonvaloa tehokkaasti.

Kaikki Windglassin käyttämät tuulilasit ovat alkuperäisiä OEM-standardeja vastaavia laseja, joille annetaan vuoden takuu. Lisäksi työlle asiakas saa kymmenen vuoden takuun. Mikäli asiakkaalla on auton kaskovakuutuksessa tuulilasiturva, tuulilasi hinnasto on vaihtamisen osalta vain omavastuun verran.

Aja palvelevaan Windglass-liikkeeseen ja pyydä tarjous.