Tuulilasin hinta

Tuulilasin hinta on aina tapauskohtainen

Tuulilasin hinta on aina tapauskohtainen, riippuen auton mallista, lisävarusteista, lasin sävystä ja lasin valmistajasta. Meillä keskimääräinen tuulilasin hinta on noin 200 euroa, hintaan lisätään asennustyön kustannukset. Vaikka hintamme ovatkin varsin kilpailukykyiset ja edulliset moniin kilpailijoihin nähden, emme tingi asennustyön laadusta. Windglass käyttää ainoastaan alkuperäisvalmistajan standard (OEM) laseja, ja asennustyön tekee meillä aina kokenut asentaja. Kaikki lasimme ovat EU-hyväksyttyjä laseja.

Tuulilaseja on useita erilaisia ja eri ominaisuudet vaikuttavat lasin hintaan. Laseja löytyy muun muassa pinnoitettuja, aurinkosuojattuja, lämmitettäviä, sävytettyjä, kaksivärisiä ja sadetunnistimella varustettuja. Meiltä löytyy näiden lisäksi myös sadetunnistimella varustettuja, kameralaseja, ja head-up kameralle tarkoitettuja tuulilaseja. Ota yhteyttä ja tiedustele tarvitsemasi lasin hintaa ja vaihtamisen hintaa.

Uuden tuulilasin hinta on mahdollista saada edullisemmaksi jos autossasi oleva lämmitettävä tuulilasi voidaan vaihtaa tavalliseksi tuulilasiksi. Tuulilasista löytyvä sadetunnistin on toiminto, joka estää edullisemman tuulilasin asentamisen autoosi.

Meillä uuden tuulilasin hintalappu on normaalisti edullisempi kuin monilla merkkiliikkeillä. Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös monia muita etuja.

Tuulilasin hinta ja lasivakuutus

windglass-tuulilasin-hinta-helsinki

Tuulilasin korjaustyöt voidaan monesti suorittaa myös ilmaiseksi, jos asiakkaalla on voimassa oleva lasivakuutus. Tällöin asiakkaan maksettavaksi jää vain omavastuuosuus. Varaa itsellesi sijaisauto käyttöön tuulilasin vaihdon ajaksi.

Jos siis haluat että uuden tuulilasin hinta olisi halvempi, suosittelemme lasivakuutuksen ottamista autollesi.

Windglass Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä yritys. Jos autollasi on vakuutus, joka kattaa myös tuulilasit, jää suurin osa tuulilasin hinnasta vakuutusyhtiön maksettavaksi. Sinä maksat meille vaan omavastuun.

windglass-tuulilasin-hinta-helsinki-konala

Tuulilasin vaihto voidaan tehdä jopa muutamassa tunnissa, koska lasi löytyy heti varastostamme. Laajasta, noin 1000 tuulilasia sisältävästä varastostamme löytyykin lähes 100% erilaisia laseja. Joitakin erikoisempia laseja ei välttämättä löydy, kuten esimerkiksi vanhempiin amerikkalaisiin autoihin sopivia laseja. Tässäkin tapauksessa kannattaa ottaa kuitenkin yhteyttä ja tiedustella löytyykö lasia suoraan varastosta ja mahdollista toimitusaikaa, jollei lasia ole varastossa.

Lasin vaihtaminen vaatii taitoa ja se kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Huonosti tehty asennus voi aiheuttaa vahinkoja auton maalipinnalle tai lasista ei välttämättä tulekaan vesitiivis, jolloin kosteus pääsee auton sisälle. Nämä voivat aiheuttaa suuriakin korjauskuluja myöhemmässä vaiheessa. Tuo siksi autosi meille ja voit olla varma, että autosi on osaavissa käsissä. Mahdollisten virheiden varalta annamme työlle 10 vuoden takuun.

Vuokraame todella edullisesti sijaisautoja. Voit ajaa ilman bensakulujua max 50km, ylimenevistä kilometreistä asiakas maksaa itse bensakulut.

  • Puolipäivän vuokraus 20€ (1-4h)
  • Kokopäivän vuokraus 35€ (5-8h)

Ota siis meihin yhteyttä ja tuo autosi meille tuulilasin vaihtoon. Hinnat alk. 175 €.

Kysy tarjousta jo tänään > Tuulilasin vaihto alk. 175 EUR

1) Varaa itsellesi sijaisauto käyttöön tuulilasin vaihdon ajaksi. Voit jatkaa asioittesi toimittamista.

2) Me otamme työstä täyden vastuun ja annamme 10 vuoden takuun.

3) Windglassin asentajilla on yli 10 vuoden kokemus ja he ovat vaihtaneet yli 6000 auton tuulilasia.