• Tuulilasin korjaus on tavallisesti 6 kertaa halvempaa
  kuin tuulilasin vaihto. Varaa maksuton tarkastus
  ja annamme yksityiskohtaisen arvion.

  Korjaamme tuulilasisi
  15–30 minuutissa
 • Tuulilasin korjaus on tavallisesti 6 kertaa halvempaa
  kuin tuulilasin vaihto. Varaa maksuton tarkastus
  ja annamme yksityiskohtaisen arvion.

  Korjaamme tuulilasisi
  15–30 minuutissa

Tuulilasin korjaus Helsinki

Tuulilasin korjaus on n. 6 x halvempaa kuin tuulilasin vaihto uuteen

Tuulilasin korjaus on halvempaa kuin vaihto. Jos tuulilasissa oleva särö on 1 euron kolikkoa pienempi, kannattaa tuulilasin korjaus suorittaa viivyttelemättä. Säästät samalla paljon rahaa. Jos mietit voiko autosi tuulilasin korjata, tule Windglassille niin tarkastamme sen maksutta ja annamme neuvoja. Tarkastuksen jälkeen voit päättää jatkotoimista.

Windglass on 5 kaupungissa (Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Lahti). Varaa jo tänään maksuton tarkastus.

 

Miksi korjata tuulilasi – 3 syytä

 

1. Säästät rahaa – tuulilasin korjaus on paljon halvempaa kuin sen vaihto. Tuulilasin vaihto maksaa tavallisesti 300 euroa ja korjaus 50 euroa. Ero on huomattava.

2. Säästät aikaa – korjaamme tuulilasisi 15–30 minuutissa. Pääset pian jatkamaan päivän tehtäviäsi, korjaus hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Tulet vain Windglassiin.

3. Tuulilasin korjaaminen lisää turvallisuutta – autosi tuulilasi on tärkeä turvallisuuden kannalta, se voi estää ilmatyynyn oikean toiminnan. Siksi tuulilasin on aina oltava täysin toimiva.

 • Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Onko autoni tuulilasin korjaaminen mahdollista?

  Pieni halkeama on enimmäkseen korjattavissa kun se ei ole suuruudeltaan isompi kuin 1 € kolikko, eikä ole
  ajonäkyvyyden tiellä. Ammattitaitoiset asentajamme arvioivat onko tuulilasi korjattavissa.

  Mitä teen, jos lasiin on tullut kivenisku?

  Kivenisku tulee heti peittää vaikka ihan tavallisella teipillä. Kun vaurio on peitetty, ei likainen vesi ja muut epäpuhtaudet pääse vaurion sisälle. Näin varmistetaan, että vauriokohta pysyy puhtaana ja vaurion korjaamisen mahdollisuudet parantuvat.

  Ajatteletko turvallisuutta?

  Pieni naarmu voi muuttua isoksi halkeamaksi hetkenä minä hyvänsä, joka tarkoittaa vähemmän turvallista
  ajoa sinulle ja kanssamatkustajille. Tämän lisäksi se voi olla häiriötekijä ja heikentää näkyvyyttä. Jossain
  tapauksissa auto ei mahdollisesti pääse tästä syystä katsastuksesta läpi.

  Tiesitkö että pienestä kiveniskemästä voi tulla iso halkeama hetkenä minä hyvänsä?

  Tuulilasin pienestä kiveniskemästä voi tulla iso halkeama hetkenä minä hyvänsä, yleensä silloin kun vähiten
  sitä odotat. Jos näin tapahtuu ajon aikana, sillä voi olla iso vaikutus sinun turvallisuuteen.

  Tuulilasi muodostaa 34 % ajoneuvon rakenteellisesta lujuudesta ja tuulilasi auttaa tukemaan airbagin mahdollista laukeamista. Korjaamalla vaurion tuulilasissa, tuulilasisi on kuin entinen.

  Tuulilasia ei ole tehty vain suojaamaan sateelta, hiusten sotkeutumiselta tai ötököiden hyökkäykseltä 120 kilometrin tuntivauhdilla. On paljon muita syitä…

  Kun ajatellaan auton turvallisuutta, tulee usein ensimmäisenä mieleen jarrut, moottori tai renkaat. Tuulilasi on usein unohdettu lisätä listaan. Me kaikki tiedämme, että on vaarallista ajaa autoa jos tuulilasi on huurteinen ja häiritsee meidän ajonäkyvyyttä. Puhdasta tuulilasia taas pidetään itsestäänselvyytenä.

  Tuulilasi tuo jäykkyyttä ajoneuvon rakenteeseen. Tiesitkö että tuulilasin osuus auton vääntöjäykkyydestä on 34 %?

  Lisäksi sen aerodynaamisella muodolla on tärkeä rooli. Se vähentää tuulen vastusta ja vähentää näin polttoaineen kulutusta. Säästät täten rahaa bensa-asemilla.

  Vaurion korjauttaminen auttaa sinua säästämään rahaa, aikaa ja se on helppoa.

  Ota meihin yhteyttä ja otamme selvää onko tuulilasi korjattavissa.

  Tuulilasin korjaus säästä rahaa ja luontoa.

Kun tuulilasiin on tullut särö/halkeama tai lasi on muuten rikkoutunut, on tilanne korjattavissa tuulilasin vaihdolla tai tuulilasin korjauksella. Tuulilasin korjaaminen suoritetaan tyypillisesti tilanteessa, jossa lasiin osunut esimerkiksi kivi tai jokin muu kova esine mikä on rikkonut lasin ulkopuolisen pinnan, eli lasiin on tullut pieni särö (kiveniskemä) tai iskemästä johtunut halkeama.

Kun tuulilasin korjaus suoritetaan nopeasti, voidaan lasi korjata ennen kuin kiveniskemästä alkaa muodostua laajoja halkeamia, joiden vuoksi koko lasi joudutaan tyypillisesti vaihtamaan. On olemassa yksi helppo tapa varmistaa tarvitseeko sinun vaihtaa koko tuulilasia. Vaurion ollessa isompi kuin 1€ kolikko, tuulilasi täytyy kokonaan vaihtaa. Jos vaurio on pienempi, silloin riittää pelkkä tuulilasin korjaus, jolloin säästät rahaa ja aikaa.

Normaalisti tuulilasin korjaus ei vie kuin puolisen tuntia, jolloin työ voidaan suorittaa asiakkaan odottaessa.

Kun lasissa on vain pieni särö, korjataan tuulilasi siten, että särön keskelle porataan reikä, joka täytetään hartsilla (liimaa). Työssä käytetään erikoistyökaluja, joiden avulla särö saadaan haihdutettua lähes näkymättömiin.

Tuulilasissa olevia halkeamia on myös mahdollista korjata. Siihen kuitenkin vaikuttaa halkeaman laatu. Jos halkeama on täysin tiivis, ei hartsia ole mahdollista saada halkeaman väliin, jolloin korjaaminen ei onnistu. Jos taas halkeaman välissä on pieni rako, hartsia on mahdollista lisätä ja korjaus onnistuu. Tuo autosi meille ja katsotaan, mikä ratkaisu sopii parhaiten sinun tilanteeseesi.

Lasin korjaamiseen vaikuttaa myös tuulilasin ikä. Vanhetessaan lasi samentuu ja haurastuu. Vanhaa lasia ei siis välttämättä ole mahdollista korjata. Jos korjaaminen epäonnistuu ja sen seurauksena lasiin tulee halkeama, saa asiakas koko lasin vaihtamisen hinnasta korjaushinnan pois.

Tuulilasin korjaaminen maksaa meillä 50-70 euroa riippuen alueesta.

Älä aja tuulilasi säröillä, ota yhteyttä jo tänään.

Tuulilasin korjaus