Tuulilasin korjaus hinta voi olla yllättävän edullinen

Tuulilasin vaurioituminen edellä ajavan auton renkaasta sinkoavasta kivestä on yleinen ongelma. Tuulilasin korjaus hinta yllättää kuitenkin monet edullisuudellaan.

Pienet kiveniskemät tuulilasissa kannattaa korjauttaa välittömästi, jotta ne eivät pääse laajenemaan suuremmiksi halkeamiksi. Tuulilasin korjauksen hintaa ei kannata pelästyä, sillä suurelle osalle autoilijoita korjaustoimenpide on täysin ilmainen kaskovakuutukseen sisältyvän lasiturvan ansiosta. Hyvänä mittatikkuna kiveniskemän arvioinnissa voi käyttää yhden euron kolikkoa. Mikäli vaurio on kolikkoa pienempi, se kannattaa korjauttaa.

Valtakunnallinen Windglass-tuulilasiketju on erikoistunut tuulilasien vaihtamiseen ja kiveniskemien korjaukseen. Windglass tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan asiakkaiden hyväksi kokemia palveluita, ja tuuliasin korjaus hinta on verraten edullinen, vaikkei omassa autossa olisikaan tuulilasivakuutusta.

Windglass käyttää tuulilasin korjauksessa erikoistyökaluja, joiden avulla kiveniskun vaurioittama kohta tuulilasissa korvataan uudella lasimassalla, jolloin lopputuloksena on uudenveroinen pinta, josta on lähes mahdotonta erottaa korjattua kohtaa.

Tuulilasin korjaus – hinta on pieni turvallisuudesta

tuulilasin korjaus hintaTuulilasin korjauksen hintaa voi pitää pienenä investointina auton turvallisuuteen. Kiveniskemät voivat aiheuttaa etenkin poikkeavissa sääolosuhteissa merkittävää näköhaittaa, minkä lisäksi kolaritilanteissa valmiiksi vaurioilla oleva tuulilasi heikentää auton kestävyyttä. Tuulilasi kun on osa auton kantavaa rakennetta ja muodostaa merkittävän osan sen vääntöjäykkyydestä.

Muutaman kymmenen euron tuulilasin korjaus hinta on siis edullista, mikäli se voi säästää jopa kolaroinnilta. Windglassia voi suositella myös siitä syystä, että ketjun liikkeet suhtautuvat työhönsä suurella ammattiylpeydellä, ja tarjoavat tekemälleen työlle pitkän takuun. Liikkeellä on yli kymmenen vuoden kokemus sekä tuulilasien vaihdosta että korjauksesta.

Varaa itsellesi sijaisauto käyttöön tuulilasin vaihdon ajaksi. Voit jatkaa asioittesi toimittamista. Toisaalta yli kuuden tuhannen tuulilasiin tulleen kiveniskemän korjauksen kokemuksella työ sujuu vaivattomasti asiakkaan odottaessa noin puolessa tunnissa.

Mikäli huomaat omaan tuulilasiin muodostuneen kiveniskemän, mittaa ensimmäisenä vaurion koko euron kolikolla ja suojaa kiveniskemä esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä, jotta vesi ja lika ei pääse tunkeutumaan siihen.

Sen jälkeen ota yhteyttä Windglassiin ja pyydä tarjous tuulilasin korjauksesta. Windglass on valtakunnallinen tuulilasin korjaukseen ja vaihtamiseen erikoistunut ketju, joka toimii jo kymmenellä paikkakunnalla pääkaupunkiseudulta Ouluun asti.