Tuulilasin korjaus Oulu – kysy tarjous Windglassilta

Tuulilasin korjaus Oulussa kannattaa teettää Windglass -tuulilasiketjulla, joka on erikoistunut tuulilasiin tulleiden kiveniskujen korjaukseen ja tuulilasien vaihtamiseen.

Tuulilasin korjauksen kanssa ei kannata aikailla, sillä näin syksyllä yöpakkasten tehdessä tuloaan tuulilasiin tullut iskeymä saattaa lähteä helposti laajenemaan pidemmäksi säröksi, jolloin koko tuulilasi saatetaan joutua vaihtamaan.

windglass-blog-tuulilasin-korjaus-oulu_800x537Oulussa tuulilasin korjaus onnistuu nopeasti ja ammattitaidolla valtakunnallisella Windglass-ketjulla, jolla on tuhansien korjattujen lasien kokemus. Tuulilasin korjaus on paitsi edullista, se saattaa olla jopa täysin ilmaista, sillä monen autoilijan kaskovakuutukseen kuuluva tuulilasiturva kattaa lasin korjauksen ilman omavastuuta.

Oulun Windglass-liikkeessä asiakkaan autosta pidetään huolta kuin se olisi oma, ja tuulilasin korjaustyö tehdään alan parhaita laitteita ja ammattitaitoa hyödyntäen. Tuulilasin korjaus käy kätevästi noin puolessa tunnissa asiakkaan odottaessa, tai varaa itsellesi sijaisauto käyttöön tuulilasin korjauksen ajaksi.

Tuulilasin korjaus Oulu – näin korjaus tapahtuu

Käytännössä tuulilasin korjaus tapahtuu niin, että kiveniskemän kohdalle porataan erikoistyökaluilla reikä, joka täytetään hartsilla, jolloin lopputuloksena on lähes huomaamaton tasainen pinta vanhan lasin kanssa.

Mikäli mietit sitä, kannattaako tuulilasi korjauttaa, kannattaa auto tuoda maksutta Oulun Windglassille tarkistettavaksi tai tehdä nopea ja helppo kotitarkastus euron kolikkoa hyödyntäen. Mikäli kiveniskemän aiheuttama särö on yhden euron kolikkoa pienempi, se kannattaa korjauttaa viipymättä.

Tuulilasin korjaus Oulu – mitä korjaus maksaa?

Oulun Windglass on erikoistunut hyvällä hinta-laatusuhteella tehtäviin tuulilasin korjauksiin sekä vaihtoihin. Tuulilasin korjaus maksaa noin 50-70 euroa, joten hinta on pieni verrattuna siihen, että tuulilasi täytyisi vaihtaa kokonaan. Lisäksi tuulilasivakuutus korvaa korjauksen yleensä täysin ilman omavastuuta.

Seikka, jota ei välttämättä tule miettineeksi on se, että tuuliasi on nykyautoissa osa kantavaa rakennetta, joten säröillä olevalla tuulilasilla ajaminen heikentää auton vääntöjäykkyyttä kolaritilanteessa merkittävästi. Puhumattakaan siitä, että kiveniskemät ja säröt haittaavat näkyvyyttä erityisesti syys- ja kevätaikaan auringon paistaessa matalalta.

Älä siis suotta aikaile tuulilasin korjauksen kanssa, vaan suuntaa Oulussa Windglassille, jossa vauriot arvioidaan veloituksetta. Löydät meidät hyvien kulkuyhteyksien varrelta osoitteesta Karhunkedontie 18.

Tuulilasin korjaus Oulu – pyydä tarjous tästä.