Tuulilasin korjaus Tampereella

Tuulilasin korjaus onnistuu nyt myös Tampereella nopeasti ja edullisesti Windglass-ketjun avattua uuden toimipisteen paikkakunnalle. Tuulilasin korjaus voi olla jopa kuusi kertaa edullisempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen.

Erityisesti kevät on riskialtista aikaa tuulilasin rikkoutumiselle teillä olevan hiekan sekä renkaista irtoilevien nastojen vuoksi. Mikäli oma tuulilasi rikkoutuu, särön korjauksen kanssa ei kannata viivytellä. Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että jos kiveniskemä lasissa on yhden euron kolikkoa pienempi, tuulilasi kannattaa siinä tapauksessa korjauttaa. Keskimäärin tuulilasin korjaus maksaa Windglassilla vain 50 euroa.

Tampereella tuulilasin korjausta kannattaa kysyä ensimmäisenä Windglassin uudesta toimipisteestä, jossa tuulilasin tarkastus on täysin maksuton. Tarkastuksen jälkeen asiakas päättää jatkotoimista, ja tarvittaessa asiakas saa käyttöönsä sijaisauton vapailla kilometreillä tuulilasihuollon ajaksi.

Tuulilasin korjaus kestää vain noin puoli tuntia

tuulilasin korjaus tampereellaYleensä tuulilasin korjaus kestää vain noin puoli tuntia, joten työ voidaan monesti suorittaa kätevästi asiakkaan odottaessa. Käytännössä tuulilasin pienet säröt korjataan niin, että vaurion keskelle porataan reikä, joka täytetään hartsilla. Erikoistyökalujen avulla särö saadaan korjattua lähes huomaamattomaksi ja lopputuloksena on kestävä uudenveroinen pinta.

Mikäli tuulilasi on mennyt suuremmalta alueelta rikki tai särö on jo ehtinyt laajentua, se kannattaa vaihtaa kokonaan uuteen. Ehjä ja kirkas tuulilasi on monessakin mielessä merkittävä turvallisuustekijä. Säröt ja halkeamat paitsi haittaavat näkyvyyttä ulos, mutta ne myös heikentävät auton kolariturvallisuutta. Harva tulee ajatelleeksi, että tuulilasi on nykyään autoissa tärkeä osa kantavaa rakennetta. Tuulilasi muodostaa jopa 34 prosenttia auton vääntöjäykkyydestä.

Windglassilla on yli kymmenen vuoden kokemus tuulilasien korjaamisesta ja vaihtamisesta. Liike on vaihtanut yli 6000 tuulilasia, ja varastosta löytyy huikeat 2000 kappaletta alkuperäisvalmistajien OEM-standardin mukaisia laseja, mikä mahdollistaa sen, ettei tuulilasin vaihtoa tarvitse odottaa sopivan varaosan toimittamisen takia.

5 syytä korjata tuulilasi Tampereen Windglassilla

  • Tuulilasin tarkastus on aina ilmainen. Tämän jälkeen asiakas saa itse päättää jatkotoimista.
  • Liikkeellä on yli 10 vuoden kokemus tuulilasien korjaamisesta ja vaihtamisesta.
  • Tuulilasin korjaaminen voi olla jopa kuusi kertaa edullisempaa kuin tuulilasin vaihtaminen.
  • Ehjä tuulilasi on merkittävä turvallisuustekijä. Erikoistyökaluilla suoritetun tuulilasin korjauksen jälkeen lasi vastaa kestävyydeltään uutta.
  • 2000 tuulilasin varastosta löytyy nopeasti uusi vaihtolasi, mikäli särö on liian suurikokoinen korjattavaksi.

Kiveniskemän korjauksen kanssa kannattaa pitää kiirettä. Ota yhteys ja pyydä tarjous.