• Olemme vaihtaneet yli 6000 tuulilasia ja
  meillä on yli 10 vuoden kokemus.
  Annamme 10 vuoden takuun.

  Kysy tarjousta jo tänään - hinnat alk. 175 €
  - Sijaisauto huollon ajaksi
  Windglass Tuulilasin vaihto Helsinki
  Tuulilasin vaihto
 • Vaurion ollessa isompi kuin 2€ kolikko
  tuulilasi täytyy kokonaan vaihtaa.

  Korjaus tai vaihto?

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto on helppoa ja nopeaa.

Tuulilasin vaihto vai korjaus? Windglassilla me aina pyrimme ensin korjaamaan tuulilasin sen vaihtamisen sijaan. Näin säästämme molempia, sinun aikaa ja rahaa. Joskus kuitenkin tyyppi, koko ja vahingon sijainti vaativat koko tuulilasin vaihdon. Annamme työllemme 10 vuoden takuun ja itse lasille 1 vuoden takuun.

Älä aja rikkoutuneella tuulilasilla, ota meihin
yhteyttä ja me korjaamme tuulilasin saman tien.

Tuulilasin vaihto yli 10 vuoden kokemuksella

Tuulilasin vaihtaminen tai korjaus?

Tuulilasin Vaihto tai korjaus

Tuulilasin vaihto vai korjaus? On yksi tapa varmistaa tarvitseeko sinun vaihtaa koko tuulilasia. Vaurion ollessa isompi kuin 1€ kolikko tuulilasi täytyy kokonaan vaihtaa. Jos vaurio on pienempi voimme korjata sen, niin säästät rahaa ja aikaa. Tuulilasin vaihtaminen on helppoa ja nopea.

Ihan totta

Ihan totta

Meidän hinnat ovat kohdallaan – tarjoamme parempaa laatua kuin kilpailijat, mutta edullisemmalla hinnalla. Windglass käyttää ainoastaan alkuperäisvalmistajan valmistamia (OEM) laseja. Kysy tarjousta jo tänään.

Tuulilasin vaihdot yli 10 vuoden kokemuksella

 yli 10 vuoden kokemus

Ammattitaitoiset asentajamme auttavat arviomaan täytyykö tuulilasi vaihtaa vai riittääkö lasin korjaus. Windglass henkilöstöllä on yli 10 vuoden kokemus

Tuulilasin vaihto

Tuulilasi on nykyään valmistettu kovasta läpikuultavasta polymeeristä, joka on sijoitettu kahden lasilevyn väliin. Polymeeri lasien välissä pitää tuulilasin kasassa kolarin sattuessa, suojaten kuljettajaa ja muita lähellä olevia ihmisiä lenteleviltä sirpaleilta. Siksi on aina hyvä, että tuulilasi on valmistettu tunnetussa ja laadukkaassa OEM standardeille vastaavassa tehtaassa. Me Windglassilla käytämme vain alkuperäisvalmistajan valmistamia laadukkaita OEM standard laseja. Laadukkaiden lasien lisäksi tuulilasin vaihto tapahtuu Windglassilla aina kokeneen ammattilaisen toimesta, jolloin asiakkaamme voivat luottaa myös asennustyön laatuun.

Tarjoamiemme palveluiden avulla tuulilasin vaihtaminen uuteen tai vanhan lasin korjaus on helppoa ja nopeaa. Jos mietit tarvitseeko autosi tuulilasi vaihtoa vai korjausta, niin soita lähimpään Windglass toimipisteeseen tai tule käymään paikan päällä. Me autamme mielellämme oikean ratkaisun löytämisessä.

Koska tuulilasin vaihtaminen on erikoisosaamista vaativaa työtä, Windglassilla työn suorittaa aina koulutetut autolasialan ammattilaiset. Asennustyöt suorittavalla henkilökunnallamme on kokemusta autojen kanssa työskentelystä laajemminkin. Näin asiakkaamme voivat olla varmoja, ettei auton muita osia rikkoudu tai vaurioidu tuulilasia vaihdettaessa.

Nykyään tuulilasin vaihto kestää keskimäärin noin 2-3 tuntia, liimojen kuivumisajat huomioiden. Tuulilasin vaihdossa käytetään laadukkaita Sika polyuretaaniliimoja ja niiden ajovalmiusajaksi on annettu 0,5-2 tuntia riippuen autosta. Jos autossa ei ole airbagia, onnistuu tuulilasin vaihto nopeasti – ajovalmiusaika on silloin 30min. Miten tuulilasin vaihtaminen voi onnistua niin nopeasti? Tuulilasiin kohdistuu paljon vähemmän painetta, kun Airbag ei aukene kolarin sattuessa. Jos autossa on esimerkiksi kaksi airbagia, pitenee tuulilasin vaihdon ajovalmiusaika, koska kolarissa tulee enemmän painetta tuulilasille. Tuulilasi täytyy siis olla hyvin vahvasti kiinni. Airbagin takia tuulilasin vaihtaminen kestää noin 2-3 tuntia.

Meiltä löytyy lähes kaikkien ajoneuvojen lasit suoraan varastosta. Oman varastomme ansiosta tuulilasin vaihto onnistuukin monesti saman tien ilman pitkiä odotusaikoja. Varastossamme on noin 1000 erilaista tuulilasia. Kaikki lasimme ovat EU-hyväksyttyjä. Valikoimastamme löytyy lähestulkoon kaikki olemassa olevat erilaiset lasit: takalasit, sivulasit, kaksiväriset- ja yksiväriset sävylasit, City Safety System lasit, lämmitettävät- ja kameralasit, tuulilasit sadetunnistimella sekä lasit, joihin head-up kamera voidaan asentaa. Näiden lisäksi meiltä löytyy pinnoitetut- ja aurinkosuojalasit, jotka heijastavat lämpöä. Pinnoitetussa tuulilasissa on metallipinnoite, joka heijastaa auringonvaloa tehokkaasti.

Vaurioitunut tuulilasi kannattaa myös korjata tai vaihtaa viivyttelemättä, sillä rikkoutunut tuulilasi on aina riskitekijä, joka voi pahimmillaan johtaa onnettomuuteen. Tuulilasi vaihdon jälkeen kannatta myös vaihtaa uudet pyyhkimensulat, koska vanhat kuluneet sulat ovat monesti likaiset ja kuluttavat helposti uuden lasin pintaa.

Miten tuulilasin vaihdon prosessi etenee? Tuulilasin vaihdossa vanha tuulilasi leikataan ensin irti työhön tarkoitetulla erikoisveitsellä. Tämän jälkeen vanha, noin 5mm korkea, liimasauma leikataan irti. Koska asennustyössä käytetään teräviä työkaluja, saattaa niistä aiheutua joitain pieniä naarmuja auton koriin. Kori putsataan, minkä jälkeen tarkistetaan kaikki naarmut ja ne maalataan primerilla, joka estää korin ruostumistä. Jos kaikki on kunnossa, voidaan uusi lasi asentaa vanhan tilalle. On hyvin tavallista, että tuulilasin vaihtoa ei ole tehty laadukkaasti, minkä vuoksi auton kori on hyvin ruostunut. Ruostuminen voi olla jopa niin pahaa, että tulee vettä sisään. Sen takia annammekin asennustyölle 10 vuoden takuun, koska näin voit olla varma, että tuulilasin vaihtaminen tehdään laadukkaasti ja huolella. Itse lasille saat yhden vuoden takuun. Takuu tuulilasille kattaa tapaukset, joissa lasiin tulee virhe itsestään ilman että esimerkiksi kivi osuu lasiin.

Saat sijaisauton

Vuokraame todella edullisesti sijaisautoja. Voit ajaa ilman bensakulujua max 50km, ylimenevistä kilometreistä asiakas maksaa itse bensakulut. Varaa itsellesi sijaisauto käyttöön tuulilasin vaihdon ajaksi.

Älä aja tuulilasi säröillä, ota yhteyttä jo tänään. Hinnat alk. 175 €.

Tuulilasin korjaus

 

Tuulilasin vaihto Helsinki