Tuulilasin vaihto hinta

Tuulilasin vaihto hinta

Onko tuulilasisi vaurioitunut 
ja haluat vaihtaa sen?

Tuulilasin vaihto hinta on edullinnen ja saamasi laatu on tasokasta. Annamme työlle 10 vuoden takuun.

Tuulilasin vaihto hinta riippuu enimmäkseen autosi merkistä ja tuulilasin varustuksesta. Täytä alapuolella oleva lomake ja lähetämme tarjouksen mahdollisimman pian.

Olemme vaihtaneet tuhansia tuulilaseja.

Tuulilasin vaihto hinta

 

Tuulilasin vaihto hinta on Widglassilla aina edullinen

Tuulilasi kannattaa korjauttaa ajoissa, sillä vahingon edetessä tuulilasin vaihto hinta voi nousta jopa kuusinkertaiseksi.
Kun olet suunnittelemassa tuulilasin vaihtoa autollesi, sinua kiinnostaa varmasti tuulilasin vaihto hinta. Eikä välttämättä vain meidän, vaan myös muiden liikkeiden tuulilasin vaihto hinta. Enemmistö tutkii juuri näiden syiden takia hintaeroja:

                                1. Tietääkseen tuulilasin vaihdon yleisen hintatason.
                                2. Löytääkseen halvimman paikan tuulilasin vaihdolle.

Tuulilasin vaihdosta kiinnostuneet asiakkaat eivät välttämättä tiedä, miten itse tuulilasin vaihdon prosessi etenee. He monesti ajattelevat, että palveluntarjoajalla ei ole merkitystä, koska kyse on samasta palvelusta ja kaikki palveluntarjoajat tarjoavat samaa uutta tuulilasia. Siksi he valitsevat palveluntarjoajan yksistään halvimman hinnan perusteella. On totta, että lasien laaduissa ei ole paljon eroa, mutta siihen sisältyy vielä paljon tärkeämpi osuus – tuulilasin vaihto itse. Tuulilasia vaihdettaessa irrotetaan monia osia, jotka voivat hajota, jos työtä tekee osaamaton työntekijä.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä autojen maalipintaa on mahdollista vahingoittaa niin näkyviltä ulkopinnoilta kuin myös tuulilasin alta, koristeosien peitossa olevista näkymättömistä paikoista. Korjaamattomat naarmut voivat johtaa auton korin ruostumiseen, jolloin vahingot voivat olla peruuttamattomia tai korjauksesta aiheutuvat kulut saattavat koitua todella suuriksi.

Tuulilasin vaihtajaa etsiessä pitäisi myös huomioida, millaista takuuta työlle tarjotaan. Usein halpa tuulilasin vaihto voi lopulta tulla maksamaan paljon enemmän. Monissa autoissa on herkkiä muovilistoja, jotka voivat murtua helposti. Tuulilasin liiman epätasaisen asennuksen takia myös ulkoa tulevaa vettä voi päästä sisätiloihin ja näin vahingoittaa auton kallista elektroniikkaa.
Jos edessäsi on tuulilasin vaihto, kysele tuulilasin vaihdon hinnan lisäksi tietoa itse työstä. Me annamme asennustyölle 10 vuoden takuun ja meillä tuulilasin vaihdon hinta on kilpailukykyinen. Luonnollisesti meillekin sattuu joskus virheitä, mutta prosentuaalisesti virheitä tapahtuu hyvin vähän ja me otamme aina vastuun omista virheistämme. Jos satummekin rikkomaan autosta jonkin osan, korvaamme sen uudella alkuperäisellä osalla sekä maksamme kaikki aiheutuneet kulut. Meiltä ostetulle tuulilasille annamme yhden vuoden takuun. Takuu koskee lasiin itsestään tulleita virheitä, ei esimerkiksi kivenosumasta johtuvia kolhuja tai halkeamia.
Kun asiakas tuo mukaan oman tuulilasin, sisältää tuulilasin vaihto hinta meillä vanhan lasin irrottamisen, lasiliiman, lasin puhdistuksen, peilin puhdistuksen, uuden lasin asennuksen ja kojelaudan puhdistuksen. Tuulilasin vaihto hinta sisältää myös 10 vuoden takuun työstä, mutta lasille emme pysty antamaan takuuta, jollei se ole meiltä ostettu. Tällöin vastuu lasista on itse lasin myyjällä. Tuulilasin vaihdon hinta on meillä 130 euroa, jos asiakas tuo oman lasin tullessaan. Vaihto on vähän kalliimpi silloin, kun asiakas haluaa, että vanha lasi irrotetaan ehjänä ja asennetaan takaisin paikoilleen Tämä voi tulla kyseeseen, jos tuulilasi on huonosti asennettu esimerkiksi kotona.

Ota meihin yhteyttä ja kysy tuulilasin vaihdon hintaa. Meiltä saat hyvää ja ammattitaitoista palvelua, laadukkaat tuulilasit ja pitkän takuun. Soita siis jo tänään.