Tuulilasin vaihto Vantaa – edullisesti ja helposti

Tuulilasin vaihto onnistuu Vantaalla laadukkaasti mutta edullisesti, kun tietää vain oikean paikan. Kokosimme tärkeimmät faktat tuulilasin vaihdosta.

Moni autoilija saattaa lykätä turhan pitkään vaurioituneen tuulilasin vaihtoa peläten työlästä ja kallista remonttia. Todellisuudessa lasin vaihtaminen käy noin 2-3 tunnissa, ja suuressa osassa tapauksia autoilijan maksettavaksi jää ainoastaan kaskovakuutuksen lasiturvan omavastuu, joka on suhteessa varsin pieni kuluerä. Tiettyyn automerkkiin erikoistuneet autohuollot ovat yleensä kalliita tai sopivan huoltoajan löytäminen saattaa olla työlästä. Vantaalla tuulilasin vaihtoa kannattaa kysyä myös Windglass-ketjulta, jolla on vuosien ja tuhansien korjattujen ja vaihdettujen lasien kokemus alalta.

Milloin lasi kannattaa vaihtaa?

tuulilasin vaihto vantaaTuulilasin voi laskea yhdeksi auton kulutusosista, sillä laadukkaatkin tuulilasit ovat vaurioherkkiä moottoriteillä sinkoilevien kivien ja nastojen takia. Pistemäiset vauriot tuulilasissa ovat korjattavissa, mikäli niiden läpimitta ei ole euron kolikkoa suurempi. Valtakunnalliselta Windglass-tuulilasiketjulta kerrotaan, että korjaus kestää ammattilaiselta erikoistyökaluilla vain noin puoli tuntia ja lopputuloksena on uudenveroinen lasipinta.

Mikäli kiveniskemät ovat kuitenkin ehtineet laajentua pitkiksi halkeamiksi, edessä on tuulilasin vaihto. Vaikka halkeamat eivät osuisikaan suoraan näkökenttään, lasi kannattaa ehdottomasti vaihtaa, sillä nykyään autoissa tuulilasi on osa kantavaa rakennetta ja se muodostaa merkittävän osuuden auton vääntöjäykkyydestä. Kyse on siis ennen kaikkea kolariturvallisuuden parantamisesta, vaikkei vauriot näkyvyyttä haittaisikaan.

Tuulilasin vaihto Vantaalla Tikkurilassa

Tuulilasin laatu onkin tärkeä tekijä, ja lasin vaihdon yhteydessä kannattaa suosia liikkeitä, jotka käyttävät alkuperäisiä laseja. Vantaalla tuulilasin vaihtoja tekevä Windglass käyttää ainoastaan alkuperäisiä OEM-standardit täyttäviä laadukkaita tuulilaseja. Lisäksi liike myöntää peräti 10 vuoden takuun tekemälleen työlleen, mikä kertoo ammattiylpeydestä ja halusta tehdä laadukasta työtä.

Vantaan Windglass sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella Tikkurilassa osoitteessa Tikkurikuja 1 ja halutessaan asiakas saa huollon ajaksi sijaisauton täysin veloituksetta. Käytännössä tuulilasin vaihto kestää noin 2-3 tuntia, joten työ hoituu näppärästi yhden työpäivän aikana. Käytännössä tuulilasin vaihdossa vanha lasi leikataan ensin erikoistyökaluilla irti auton korista, minkä jälkeen kori tarkastetaan ja suojataan mahdollisten ruostevaurioiden varalta ennen uuden auton lasin vaihtoa. Mikäli edellistä tuulilasia ei ole asennettu laadukkaasti, autosta saattaa löytyä alkavia ruostevaurioita.

Windglass Vantaan käytettävissä on noin kahdentuhannen tuulilasin varasto, joten oikeanlaisen tuulilasin löytyminen on nopeaa.

Ota yhteyttä, niin vaihdetaan autosi lasi uuteen ja laadukkaaseen.