Tuulilasinpyyhinten vaihto – milloin se kannattaa tehdä?

tuulilasinpyyhinten vaihtoTiesitkö, että kulunut ja vanha tuulilasinpyyhin paitsi pyyhkii lasin puhtaaksi huonosti, se saattaa myös naarmuttaa tuulilasiin näkyvyyttä häiritseviä naarmuja. Tuulilasinpyyhinten vaihdon kanssa ei kannata näin ollen kitsastella, vaan ajaa auto lähimmälle Windglass-ketjun korjaamolle, jossa pyyhkimet vaihdetaan edullisesti laadukkaisiin uusiin.

Windglass-tuulilasiketju on valtakunnallinen ja itsenäinen tuulilasien vaihtoon ja korjaukseen erikoistunut yritys, joka vaihtaa myös tuulilasinpyyhkimet joko lasin korjauksen yhteydessä tai muuten asiakkaan toiveesta. Tuulilasinpyyhkimet kuuluvat auton kuluviin osiin ja niiden suositeltu vaihtoväli on vähintään kerran vuodessa. Mikäli ajaa paljon esimerkiksi pöllyävillä hiekkateillä tai talven loskasäällä, tuulilasinpyyhinten vaihto kannattaa tehdä jopa pari kertaa vuodessa.

Windglass käyttää laadukkaita saksalaisia pyyhkimiä

Windglass käyttää hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia Saksassa valmistettuja Alca-merkkisiä tuulilasinpyyhkimiä, jotka ovat ominaisuuksiltaan laadukkaita, mutta sopivat hinnaltaan jokaisen asiakkaan kukkarolle. Tästäkin syystä pyyhkimet kannattaa vaihtaa mieluummin liian usein kuin liian harvoin.

Windglassin käyttämät tuulilasinpyyhkimet sopivat lähes kaikkiin uusiin ja vanhempiin automalleihin, ja niitä on saatavilla laajasti erilaisissa koissa, pituudet 400 millimetrin ja 700 millimetrin välillä. Asiakkaan ei tarvitse itse tosin tietää sopivaa kokoa, riittää kun auton tuo laadukkaasta asiakaspalvelustaan tunnetulle Windglassille.

Alca-merkkiset tuulilasinpyyhkimet ovat niittäneet mainetta ja testivoittoja laadukkailla ominaisuuksillaan sekä vastaavan tasoisia kilpailijoita edullisemmalla hinnallaan. Niiden kuminen osa on päällystetty grafiitilla, mikä takaa niille hyvän kestävyyden Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Lisäksi tuulilasinpyyhkimet ovat luonnollisesti jäätymättömät, mikä tekee niistä talviolosuhteisiin sopivat.

Windglass tekee yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien suurten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Harva tulee muistaneeksi, että yleensä tuulilasivakuutus korvaa tuulilasin korjauksen ilman omavastuuta ja mikäli tuulilasi joudutaan vaihtamaan kokonaan uuteen, asiakkaan maksettavaksi jää ainoastaan suhteellisen pieni omavastuuosuus.

Miksi vaihtaisin tuulilasinpyyhkimet Windglassilla?

  • Windglassilla on vuosien ja tuhansien tuulilasin vaihtojen ja korjausten kokemus.
  • Windglass käyttää laadukkaita saksalaisia Alca-merkkisiä tuulilasinpyyhkimiä.
  • Tuulilasinpyyhinten vaihto parantaa näkyvyyttä ja ehkäisee lasin kulumista.
  • Windglassille tullessa ei tarvitse tietää pyyhinten mittoja ja mallia, ammattilainen auttaa oikeanlaisen pyyhkimen valinnassa.
  • Windglassilla tuulilasinpyyhinten vaihto tehdään taatusti hyvällä hinta-laatusuhteella.

Pyydä tarjous tai tule suoraan paikan päälle!